EDB politik i VikingDanmark

I VikingDanmark arbejder vi ud fra reglen – frihed under ansvar– dette gælder også vores brug af EDB og telefoni stillet til rådighed af virksomheden.

For at sikre høj tilgængelighed er det dog vigtigt at alle har respekt for at der ikke installeres/downloades eller søges på tjenester der ikke har arbejdsmæssigt relevans – websidebesøg, downloading, net-radio og uploading af filer og chat via virksomhedens arbejdsplads er ikke acceptabelt.

Det er nødvendigt med høj ”oppetid” specielt på vores mobile løsninger – derfor skal vores smartphone (efterfølgende kaldet VikingDanmark Mobil) kun bruges i arbejdsmæssig sammenhæng, så alle dens ressourcer bruges til afvikling af VikingDanmarks løsninger.

Hjemmearbejdsplads

Alle PC’er / Tynd Klient/Telefoner der forbindes til MPLS (VPN) skal være udleveret af VikingDanmark

Alle opkoblinger til Internet går gennem MB Solution og ud gennem deres Firewall – når man bevæger sig i VikingDanmarks net (MPLS)

Denne Firewall ved MB Solution er sat op efter Erhvervsstyrelsens forskrifter – http://www.erhvervsstyrelsen.dk. Det betyder at der ikke er adgang til sider med pornografisk indhold og andre sider med uetisk indhold.

VikingDanmark Mobil

Alle inseminører har fået udleveret  mobil enhed – Nokia Lumia 920. VikingDanmark mobil er med secure så data går til MPLS.

Mobiltelefoner, PDA, tablet der kan modtage mail skal have en sikkerheds kode eller pauseskærm med lås.

Det er ikke tilladt at lave datadeling til andre enheder end dem der er udleveret af VikingDanmark

Nokia Lumia 920 går selv på trådløs internet når du kommer hjem. Ønsker du at bruge GPS systemet, skal det aktiveres når der er mulighed for kontakt til trådløs netværk. Nokia Lumia 920 henter herefter automatisk kortoplysninger ned – dette sikrer hurtig overførsel og at der ikke senere skal bruges datakraft.

Der er ikke åbnet for MMS. Hvis du har behov for at sende billeder kan dette gøres via mail.

Brugen af sociale medier

VikingDanmark bruger sociale medier f.eks. Facebook til markedsføring af vores produkter. Brugen af sociale medier i arbejdsmæssig sammenhæng vil derfor være naturligt, men privat brug af sociale medier gør man ikke i arbejdstiden. Facebook skal bruges med omtanke, da der tit kan komme virus og andet ”skidt” denne vej. Installer / åben ikke links der sendes denne vej.

 

Sidst opdateret 10/10 2013