KvikGuide

Grundprincippet i HandyVik

HandyVik kører off-line, dvs. den er ikke afhængig af en åben forbindelse. Alle de oplysninger du vil sende fra HandyVik lægges i en kø, som automatisk tømmes, når der er mulighed for det. Hvis der er fejl, i de oplysninger du sender, vil de ligge i køen med en fejl, = Du kan rette dem ved at klikke på linjen.

HandyVik henter automatisk støttedata ned på de kredse, du har valgt. Tyreforslag, tyrekartotek, sidste inseminering, samt besætninger og dyr i kredsen bliver hentet ned på PDAen.

Overordnet brug
Vælg aktive kredse under  Kredse.
Støttedata hentes automatisk for de valgte kredse.
Indtast bestillinger under Bestil.

Først vælg Ny besæt, Tast besætnings nr. Derefter tast de enkelte dyre bestillinger, Inseminering, Drægtighedsundersøgelse Forundersøgelse, Bestillingsbemærkning.
Når alle bestillinger er tastet, så luk bestillingsoversigt så du kommer ud i hovedmenuen.

I hovedmenuen trykker du Start for at starte dagens tur. I billedet taster du grund oplysningerne Spand, Kreds, Afløser, Dato, Km start på turen, som på sættes alle indberetningerne. Hvis du har tastet bestillinger på TK-HandyVik kommer automatisk over mellem kl 7 og 7.45. Derefter kan du hente dem ved at trykke på Hent Bestil. Dernæst kommer du ind i Dagens besøg, hvor du kan se alle de besætninger, der har bestilt besøg eller behandlinger. Tryk på Turplan for at vælge den turplan du vil have besøgene sorteret efter.
Vælg den besætning du vil besøge og tryk Besøg. Eventuelle relevante oplysninger om besætningen vises, inden du kommer ind i billedet besætningbesøg. Her kan du se alle de bestiller, der ligger på besætningen. Vælg et dyrenr. og tryk  Behandl, så kommer du ind i et oversigtsbillede, hvor du kan se hvilke oplysninger, der ligger på bestillingen. Tilføj nye eller ret evt. oplysninger og tryk Send.
Du kan også oprette nye behandlinger ved at trykke på Ny Behandl.

Når du har sendt alle behandlinger på en besætning kan du lukke billedet, så du kommer ud i Dagens besøg. Her kan du vælge næste besætning. Du har også her mulighed for at tilføje nye bestillinger ved at trykke på Bestil

Når du er færdige med alle besætninger skal du lukke Dagens besøg, så du kommer ud i billedet med hovedmenuen. Tryk på Start. Tast antal slut km og tryk Slut.

Sidst opdateret 06/06 2013