Fast rutine 2.1

I TK-HandyVik er der mulighed for at oprette faste besøg, faste aftaler om ex. udskrifter og hvad man nu kan forestille sig af aftaler med kunder/kolleger, man tilbagevendende skal huske.
Det kan oprettes under Administration – Faste rutiner. – Max 100 tegn

Faste rutiner oprettes på kredsniveau.
TK-HandyVik: Når der logges på, er kredsnummer bestemmende for, hvilke rutiner (bestillingsbemærkningslinier) der vises – uanset hvem man er og hvem der har oprettet dem. Dvs. logges der ind med 2 kredse, vises faste rutiner for begge kredse.

NYHED i ver. 2,1!
Faste rutiner ved ejerinseminører: Det er nu muligt at oprette faste rutiner til besætninger i kreds 49.


Fast besøg med besætningsnr.

PDA-HandyVik: Faste rutiner (bestillingsbemærkningslinier) hentes over på PDA’en ved tryk på Hent bestil. Også her er kredsnr. (oprettet under kredse) bestemmende for, hvilke rutiner der hentes. Det betyder, at til hverdag har man normalvis kun oprettet en kreds! Også på PDA’en er det alle, der kan hente rutinerne.

Admin

Hver nat bliver der dannet en bestillingsbemærkning med den tekst, der er skrevet i ”den faste rutine”. Denne bestillingsbemærkning bliver vist i TK-HandyVik efter logon.

fast1

Det kan f.eks. være en fast aftale om drægtighedsundersøgelse hver onsdag. – Max 100 tegn – Så vil der hver onsdag morgen automatisk være oprettet et besøg med en bestillingsbemærkning til den besætning.
På PDA’en hentes disse rutiner ved at trykke på ”Hent bestil” i Bestil-billedet.

Sletning af fast rutine

Dobbeltklik på hvor den faste rutine står i kalenderen, så kommer følgende billede op hvor du trykker Slet.

Sidst opdateret 24/10 2011